Kokakursus “Ehe Eesti toit”

Moodsad teooriad väidavad, et kõige tervislikum ja sobivam on see toit, mis kasvab inimese elukohast 100 km raadiuses. Alati võib maiustada eksklusiivse palaga või eksootilise puuviljaga, aga meie keha neid tegelikult ei vaja. Meie oma Eestimaisest toiduainest on võimalik valmistada väga maitsvat toitu – nii lihtsaid roogi kui ka rafineeritud gurmeed.  Eesti toit on puhas, täisväärtuslik ja Eesti inimesele kõige sobivam.

Kokakursus “Ehe Eesti toit” …

  • … annab võimaluse taasavastada mõningaid unustusehõlma vajunud Eestimaiseid roogi
  • … tekitab nii äratundmisrõõmu kui üllatusmomente
  • … selgitab niihästi KUIDAS neid roogi valmistatakse kui ka MIKS neid peaks valmistama ja sööma
  • … loob seosed Eesti rahvakalendri ja kultuurilooga

MENÜÜ on 7-käiguline

    • Suupisteks soolaoad ja “värsked” herneidandid
    • Hapikapsad sealihaga
    • Odrakarask munavõiga
    • Kaerakiisel soolalihaga
    • Sõir
    • Rukkileivakali
    • Kamavaht

Iga toidu juurde räägime miks on see hea just tänapäeva teaduse seisukohalt ja kuidas üldse normaalse söömisega ennast tervena hoida.

Tähtpäevadest: jõulud, kihlakud, munapõhad, suvisted, leedoaeg ja mihklipäev ja miks just need toidud ja kombed.

Kursust juhendab Harmoonikumi perenaine Ene Lill ja/või kokk.

Hind: 30.-/osaleja

Registreerumine: 53081188 või info@harmoonikum.ee