Süldilaud ENSV

Siit leiate nostalgilise valiku märgilistest roogadest, mis olid eelmise sajandi teisel poolel alati laual, kui ühissöömingule koguneti – oli siis põhjus mis iganes.
Elagu! Hurraa!  Lae menüü alla SIIT ja kalkuleeri ise koguste ja hindadega!Tellimus alates 4 portsu

SUUPISTED:
“Sakuska” (hapukurk, marineeritud seened, leib, vorst)sült
Sült
Täidetud munapoolik
Lihapallid majoneesiga
Kala taignas
Praetud räimed marinaadis
Traditsiooniline heeringavaagen (sibula ja hapukoorega)
Lihavalik: sink, suitsuvorst, keel

SALATID:
Rosolje
Kartulisalat

SUPID:
Traditsiooniline puljong pirukaga
Seljanka (lihaga)
Borš (lihaga)

PRAED:
Seapraad praekapsa ja kartuliga
Seašintsel hapukoorekastme, keedukartuli ja köögiviljasalatiga

MAGUSA VALIK:
Sefiiritort
Puuviljatort biskviitpõhjal

JOOGID:
Morss
Kohv/tee

LISANDID:
Mahe taluleib (rukki,-, tera-, ürdi- )