Kokakursus “Supikeedu saladused”
Supp on kõige tervislikum roog. Puljong ja juurviljad – parim kombinatsioon. Et supp ei oleks vesise maitsega, peab teda õigesti valmistama. On palju vanaemadeaegseid lihtsaid nippe, millega saab supi maitsebuketi täiuslikuks muuta.
Kursusel avaldame maitsva supi saladused:
- Millised on supikeedu tüüpilisemad vead
- Supipõhja – supi hinge – valmistamine, säilitamine ja kasutamine
- Kondipuljong versus kuubik
- Milliseid “maitsetugevdajaid” pakub loodus
Kordame üle ka erinevate juur- ja köögiviljade tervistavad omadused, nende mõjust organismi pH-tasemele.
Valmistame frikadellid ja frikadellisupi, seljankapõhja ning sametise püreesupi.
Koolituse hind: 20.- koolituja
Registreerimine: telefon 53081188 (E-L kell 11-19) ning meilil ingo@harmoonikum.ee
Languages
Teemad
- Aktsioon SÖÖDAV SÖÖK (6)
- Ilunipid (3)
- Kahjulikud e-ained (5)
- Keskkond (3)
- Looduskosmeetika (9)
- Määratlemata (8)
- Mõtteainet (19)
- pH-tasakaal (2)
- Ravimtaimed (6)
- Taaskasutus (2)
- Tervis (17)
- Tervislik toitumine (24)
- Toiduretseptid (9)
- Toitumisnõuanne (8)
- Traditsioonide tarkus (28)
- Transrasvad (5)
- Uncategorized (5)
- Uudised (6)
Arhiiv
- november 2021 (1)
- märts 2017 (2)
- veebruar 2017 (1)
- mai 2013 (1)
- aprill 2013 (4)
- märts 2013 (4)
- detsember 2011 (1)
- november 2011 (1)
- oktoober 2011 (2)
- september 2011 (11)
- august 2011 (1)
- juuli 2011 (2)
- mai 2011 (3)
- aprill 2011 (8)
- märts 2011 (9)
- veebruar 2011 (5)
- jaanuar 2011 (4)
- november 2010 (1)
- oktoober 2010 (2)
- september 2010 (7)
- august 2010 (3)
- aprill 2010 (1)
- märts 2010 (1)
- veebruar 2010 (2)