Kokakursus “Supikeedu saladused”

Supp on kõige tervislikum roog. Puljong ja juurviljad – parim kombinatsioon. Et supp ei oleks vesise maitsega, peab teda õigesti 20121015-fall-soups-roundup-02valmistama. On palju vanaemadeaegseid lihtsaid nippe, millega saab supi maitsebuketi täiuslikuks muuta.
Kursusel avaldame maitsva supi saladused:

  • Millised on supikeedu tüüpilisemad vead
  • Supipõhja – supi hinge – valmistamine, säilitamine ja kasutamine
  • Kondipuljong versus kuubik
  • Milliseid “maitsetugevdajaid” pakub loodus

Kordame üle ka erinevate juur- ja köögiviljade tervistavad omadused, nende mõjust organismi pH-tasemele.
Valmistame frikadellid ja frikadellisupiseljankapõhja ning sametise püreesupi.

Koolituse hind: 20.- koolituja

Registreerimine: telefon 53081188 (E-L kell 11-19) ning meilil ingo@harmoonikum.ee