Kokakursus “Umbrohutoidud”

Aasa- ja metsataimede hulgast tasub otsida nii vitamiinilisa kui tõhusat kõhutäidet. Tundub uskumatu, kuid mitmed umbrohud, mis koduaias nuhtluseks, võivad meie toidulauda oluliselt täiendada. Milleks osta kalleid toidulisandeid, kui samu aineid sisaldavad taimed on koduaiast või aasalt omast käest võtta. Peale selle on kõik loomulik-looduslik organismile kergemini omastatav kui tööstuslikult toodetud tugevalt töödeldud asendaja. Sellepärast teemegi seekord juttu enamlevinud umbrohtudest ja nende kasutamisest toidulaual. Seekord võtame vaatluse alla võilillednõgesednaadid ja karulaugu.


Kursusel räägime ja näitame:

  • kuidas nad meie organismile kasulikud onumbrohud
  • kuidas neid toidu tegemiseks ette valmistada
  • milliseid maitsvaid toite neist teha annab

Skeptikute veenmiseks toimub kohapeal valmistatud umbrohutoitude degusteerimine.  Lõpetuseks saab iga osaleja retseptid koju kaasa.