Kokakursus “Umbrohutoidud”
Aasa- ja metsataimede hulgast tasub otsida nii vitamiinilisa kui tõhusat kõhutäidet. Tundub uskumatu, kuid mitmed umbrohud, mis koduaias nuhtluseks, võivad meie toidulauda oluliselt täiendada. Milleks osta kalleid toidulisandeid, kui samu aineid sisaldavad taimed on koduaiast või aasalt omast käest võtta. Peale selle on kõik loomulik-looduslik organismile kergemini omastatav kui tööstuslikult toodetud tugevalt töödeldud asendaja. Sellepärast teemegi seekord juttu enamlevinud umbrohtudest ja nende kasutamisest toidulaual. Seekord võtame vaatluse alla võililled, nõgesed, naadid ja karulaugu.
Kursusel räägime ja näitame:
- kuidas nad meie organismile kasulikud on
- kuidas neid toidu tegemiseks ette valmistada
- milliseid maitsvaid toite neist teha annab
Skeptikute veenmiseks toimub kohapeal valmistatud umbrohutoitude degusteerimine. Lõpetuseks saab iga osaleja retseptid koju kaasa.
Languages
Teemad
- Aktsioon SÖÖDAV SÖÖK (6)
- Ilunipid (3)
- Kahjulikud e-ained (5)
- Keskkond (3)
- Looduskosmeetika (9)
- Määratlemata (8)
- Mõtteainet (19)
- pH-tasakaal (2)
- Ravimtaimed (6)
- Taaskasutus (2)
- Tervis (17)
- Tervislik toitumine (24)
- Toiduretseptid (9)
- Toitumisnõuanne (8)
- Traditsioonide tarkus (28)
- Transrasvad (5)
- Uncategorized (5)
- Uudised (6)
Arhiiv
- november 2021 (1)
- märts 2017 (2)
- veebruar 2017 (1)
- mai 2013 (1)
- aprill 2013 (4)
- märts 2013 (4)
- detsember 2011 (1)
- november 2011 (1)
- oktoober 2011 (2)
- september 2011 (11)
- august 2011 (1)
- juuli 2011 (2)
- mai 2011 (3)
- aprill 2011 (8)
- märts 2011 (9)
- veebruar 2011 (5)
- jaanuar 2011 (4)
- november 2010 (1)
- oktoober 2010 (2)
- september 2010 (7)
- august 2010 (3)
- aprill 2010 (1)
- märts 2010 (1)
- veebruar 2010 (2)