Taimetoidu pidusöömaaeg

Menüü on koostatud peamiselt kohalikest jumala andidest, mis eestlase läbi ajaloo tervena ja rõõmsana hoidnud. Kui purjetamisilma pikemalt, saab toiduvalikusse lisada ka peenemat lõunamaist hingust.
Seda kraami pruukides ei või muremõtteid mõelda ega riidu kiskuda – rõõmus meel on hea tervise aluseks!Lae menüü alla SIIT ja kalkuleeri ise koguste ja hindadega!Organic Harvest


SALATID:
Pikantne läätsesalat õli-äädikakastmega
Tervislik köögiviljasalat viljateradega õli-veiniäädikakastmega
Arbuusi-feta-piparmündi salat (hooajaline)
Jääkapsa-avokaado-kirsstomati salat õli-sidrunikastmega
Soe kapsasalat tšilli ja küüslaugugaSUPID:
Tomati-sibulasupp
LäätsesuppPRAED:
Täisterapasta hooajalise pestoga
Lillkapsasuflee spargliga
Aedviljaraguu hapukoorekastmes
Köögiviljakotletid seenekastmega (taimetoit)JOOGID:
Astelpajumorss
Kuum astelpajumarjajook (alkoholivaba)
Jäätee
Kohv/tee

LISANDID:
Mahe taluleib (rukki,-, tera-, ürdi- )