Pisaratevaba sibulahakkimise saladus
Armastad sibulat süüa, kuid vihkad sibulahakkimist? Mina ka. Ainuüksi mõte pannil särisevatest kartulitest koos ohtra sibulaga paneb suu vett jooksma. Või siis prantsuse sibulasupp…
Ma sööksin sibulat sisaldavaid roogi aga tunduvalt sagedamini, kui sibula hakkimine nii nutune poleks. Isegi prillid ei aita, ikka ajab nutma. Olen mõelnud, et võib-olla oleks ujumisprillidest abi, kuid neid pole [...]
Armastad sibulat süüa, kuid vihkad sibulahakkimist? Mina ka. Ainuüksi mõte pannil särisevatest kartulitest koos ohtra sibulaga paneb suu vett jooksma. Või siis prantsuse sibulasupp…
Ma sööksin sibulat sisaldavaid roogi aga tunduvalt sagedamini, kui sibula hakkimine nii nutune poleks. Isegi prillid ei aita, ikka ajab nutma. Olen mõelnud, et võib-olla oleks ujumisprillidest abi, kuid neid pole alati käepärast. Nii ei jäägi muud üle, kui ära kannatada.
Ükspäev juhtusin külastama blogi Stonesoup , kus sattusin artiklile An unusual trick to stop crying when chopping onions.
Soovitus on suhteliselt lihtne – sibulalõikamise ajal tuleb hoida viil leiba servapidi hammaste vahel. Pidavat aitama…
Kui Sul on varuks mõni parem nipp – äkki raatsid seda meiegagi jagada?
3 Responses to Pisaratevaba sibulahakkimise saladus
Lisa kommentaar Tühista vastus
Languages
Teemad
- Aktsioon SÖÖDAV SÖÖK (6)
- Ilunipid (3)
- Kahjulikud e-ained (5)
- Keskkond (3)
- Looduskosmeetika (9)
- Määratlemata (8)
- Mõtteainet (19)
- pH-tasakaal (2)
- Ravimtaimed (6)
- Taaskasutus (2)
- Tervis (17)
- Tervislik toitumine (24)
- Toiduretseptid (9)
- Toitumisnõuanne (8)
- Traditsioonide tarkus (28)
- Transrasvad (5)
- Uncategorized (5)
- Uudised (6)
Arhiiv
- november 2021 (1)
- märts 2017 (2)
- veebruar 2017 (1)
- mai 2013 (1)
- aprill 2013 (4)
- märts 2013 (4)
- detsember 2011 (1)
- november 2011 (1)
- oktoober 2011 (2)
- september 2011 (11)
- august 2011 (1)
- juuli 2011 (2)
- mai 2011 (3)
- aprill 2011 (8)
- märts 2011 (9)
- veebruar 2011 (5)
- jaanuar 2011 (4)
- november 2010 (1)
- oktoober 2010 (2)
- september 2010 (7)
- august 2010 (3)
- aprill 2010 (1)
- märts 2010 (1)
- veebruar 2010 (2)
Priit Kuusk ehk Wend proovis saates Köögikodanikud peakoka poolt saadud soovituse järgi peatada sibulapisaraid asetades sibulakoorimise-hakkimise ajal sibulatüki kõrva taha. Temal mõjus, minul kahjuks mitte
Ilmselt kõige kindlam ja pisaravabam viis on siiski ujumisprillidega sibula kallale asuda
Olen kuulnud, et nätsu närimine sibula hakkimise ajal aitab pisaraid eemale hoida. Proovisin seda nippi, minu arust toimis küll!
Olen lugenud, et tuleks enne l6ikamahakkamist nuga, mida kavatsed kasutada, enne kylma veega m’arjaks teha. Kui kaua see peaks m6juma, ma ei tea. Ehk peaks seda kordama iga natukese aja p’arast t”oo k’aigus? Mina lihtsalt avastasin, et perioodidel, mil rohkem sibulat hakin, muutun v’ahem tundlikuks.