Selle menüü proovisin ise järele oma juubelil. Kui kutsutavate seltskond oli ühest äärmusest teise – pedagoogidest võidusõitjateni – saab menüü koostatud just nii, et kõik ennast mõnusasti tunneksid.

 

19075393943_7d9e7d8b17_z

Avalöök

Šampanja ja jääkülm ökoviin

Suupisteteks pekileivad , kilu-munavõileivad,   puuviljavalik, juustuvalik

Kes kihisevast ei hooli, saab kohe mõnusalt külma viiinaga keha soojaks.

Külm laud

Et inimesed ei tule reeglina kõik täpselt kohale, on mõistlik, et külm laud oleks küll kaetud, kuid praetaldrikud juba oootel. Kes soovib, saab pisut suupistetega maiustada.

Lauale on kaetud:

õrnalt soolatud forell (või lõhe), lihavalik , läätsesalat , waldorfi salat,  mozzarellasalat,  värske salat (prae kõrvale)  Soojad saia ja leivakuklid ning maitsestatud või.

19075225593_a95306e8e4_zLiudadel serveeritakse praad.

Tõeline gurmeelamus:

-pardi rinnafilee kus-kusi ja astelpajukastmega

või vutid koorekastmes porgandisufleega.

Kui rahvas on konventsionaalsem, siis sobib kenasti ka

-õlles hautatud sealiha ahjujuurviljadega

-või loomalihahautis sibulatega keedukartuliga

Magustoit

Laimi-kodujuustutort või  kirsi-martsipani-kohupiimakoook

Kohv ökopiimaga/ ürditee meega

Kokku:          ca 30-40.-/inimene

Lisandub  klaasipesu  1.- (nagu meil kombeks, lubame tuua oma alkoholi, klaasid on meie poolt)

Kui soov on  lisada menüüsse ka suitsupõrsa, tuleb hind üksjagu krõbedam. Põrsa saadavust ja hinda küsi julgesti.

Meeldejäävat juubelipidu!

19509708849_aa3e731da9_z