Toorjuustutortide valmistamise õpituba

Toorjuustutordid on paljude lemmikud.  Retsepte on palju, kuid niisamuti nagu paljude muude asjadega – ka siin on omad tarvilikud baasteadmised ning omad nipid,  mida tordi õnnestumiseks on hea teada.
Õpitoas on vaatluse all 3 tüüpi toorjuustutorti, need on:

  • želatiiniga tarretatav toorjuustutort
  • šokolaadiga valmistatav toorjuustutort
  • lihtne ahjus küpsetatav toorjuustutort

Õpitoas saab selgeks:

  • millised on parimad toormateralid, näiteks millise firma toorjuustu valida
  • millist tordivormi valida ja kuidas seda ette valmistada
  • kuidas erinevate želatiinitüüpidega (želatiinilehed, -puru ja -pulber) õigesti ümber käia, et tort parajalt tarretuks
  • kuidas šokolaadiga ümber käia, et šokolaad õigesti käituks
  • kuidas torditegu käib, samm-sammult, nii et kodus on kindel tunne järele teha
  • mida EI TOHI teha, et torti mitte untsu keerata
  • kuidas retsepte modifitseerida ja erineva suurusega koogivormidele ümber kalkuleerida

Enesestmõistetavalt saame ka valminud hõrgutisi maitsta ja tehtud tortide retseptid koju kaasa.

  • Õpituba kestab: orienteeruvalt 2 tundi
  • Osalustasu: 20 € saab tasuda kohapeal, soovitavalt sularahas
  • Läbi viib: tordimeister  Krista Ruben
  • Millal järgmine õpituba toimub, näed koolituskalendrist


Registreerumine

Palun teata oma osalussoovist e-postiga aadressil info@harmoonikum.ee