jõuluehtedVerivorstid valmistamine annab jõuluajale väe ja tähenduse. Peame tähtsaks Eesi kultuuri kestmist ja oskuste edasiandmist, meie toidukultuur on osa Eesti kultuurist ja ka tervena elamise tarkusest.

Oma tehtud  verivorstidel on head: nad on tehtud  hea energiaga ja ainult päris puhtast toiduainest. Selle roa puhul ongi kõige keerulisem eeltöö – kust saada korralikku verd, kust viisakaid sooli? Kuidas teha vorstipuder, kuidas toppida, kui kaua kupatada, kuidas otsad kinnitada? VEDA-18.dets-58

Seda kõike õpime verivorsti valmistamise õpitoas. Teeme üheskoos valmis vorstilaari. Iga osaleja saab soovi korral jupi koju pere jaoks kaasa. Ürituste seltskonnad aga saavad oma vortsid kohe ahjus särisema ja koos muu juurde tellitud näksiga jõulumeeleolu nautida.

Lisaks vorstidele saab igaüks teha ka oma jõulupõrsa  - leiva, mis kaunistab jõuluajal lauda ning kogub pererahvale rikkust ja väge  uueks aastaks. Taigna teeme selleks juba eelnevalt valmis, teie hooleks jääb vormida leib ja selle sisse lugeda head soovid.

Koolituse viib läbi Ene Lill

Tasu: 30.-

Eelregistreerimine: tel. 6011717, 53081188 või info@harmoonikum.ee