Siia asun lisama tooteid, mis kõlbavad süüa. Ära on tüüdanud see sildilugemine, võta üks ja viska teist, aga süüa ei kõlba.

Kui olen sidilugemistöö ära teinud, tahan isegi kaupa uuesti leida ja julgen ka teistele soovitada.

Veebruari püük, oma klassi parimad:

“Luha Suitsutare”suitsukaelakarbonaad. Pole ühtegi jõledat kemikaali, pole ka vett lisatud. Päris sink.

“Vastse-Kuuste” retroviiner. Ongi nagu vanasti, julgen isegi lapsele anda.

“Frima Vafler A/S” vahvlitopsid jäätisele. Ehtsa võiga. On küll valge nisujahu, aga see-eest pole jäledat margariini.

“Eesti Pagar” Rehe rukkileib. Üks väheseid, kus pole lisatud emulgaatoreid, gluteeni ja muud sodi – olete lugenud, mida kõike saiadesse/leibadesse topitakse. See aga üsna leiva modi – rukkijahu, vesi, linnasejahu suhkur, sool, lisaks pärm (noh eks juuretis oleks muidugi ülekõige)