Kokakursus”Ehe Eesti toit”

Moodsad teooriad väidavad, et kõige tervislikum ja sobivam on see toit, mis kasvab inimese elukohast 100 km raadiuses. Alati võib maiustada eksklusiivse palaga või eksootilise puuviljaga, aga meie keha neid tegelikult ei vaja.Meie oma Eestimaisest toiduainest on võimalik valmistada väga maitsvat toitu – nii lihtsaid roogi kui ka rafineeritud gurmeed.  Eesti toit on puhas, täisväärtuslik ja Eesti inimesele kõige sobivam.

Kokakursus “Ehe Eesti toit” …

  • … annab võimaluse taasavastada mõningaid unustusehõlma vajunud Eestimaiseid roogi
  • … selgitab niihästi KUIDAS neid roogi valmistatakse kui ka MIKS neid peaks valmistama ja sööma
  • … selgitab, mis on  tervislik fermenteeritud toit ja mis meie esikad sellest teadsid
  • … räägib Eesti toidu headusest ja sellest,mida seda ostes silmas pidada
  • …kummutab müüte ja loob keemlise kultuurisilla traditsioonidega

Menüü

  • Suupisteks soolaoad ja “värsked” herned
  • Hooajale vastav supp
  • Odrakarask munavõiga
  • Kaerakiisel soolalihaga
  • Rukkileivakali
  • Kamavaht

Koolitus koos degusteerimisega (ehk siis kena kõhutäiega) maksab 50.-/ osaleja kohta.

Registreerumine: telefonil 53081188 (E-L 11-19) ja info@harmoonikm.ee