16. märts 2024

Egeri majutus

Maalähedase elu otsingutel leidsime armsa küla Szomolyas (häälda: SOMOJE) Egeri lähistel, kus elu liigub veel loomulikus rütmis - aedades kasvavad köögililjad, aprokoosid, kirsid ja pähklid, tänavatel kolavad kitsed ja karjamaale marsivad lehmad. Viimamarjaväljadelt kasvanud päike kallatakse kohalikes veinkeldrites vaatidesse ja küla kohal vilguvad jumalikus vaikuses Egeri tähed - lähemal, kui kusagil mujal.

Meie kõrvaltänavas asuva väikese majakese kehas toas saab ööbida 4 inimes. Elamine sisse saetud kõoge vajaliuga: vannituba, soe vesi, gaasipliit, külmik, pesumasin. Veinikelder on hoovis mäe sees, sinna peab omatarbeks ise külameeste käest veini hankima. Suhteliselt lähedal on kümmekond termi, kus kuuma tervisevett saab nautida. Eger turu, termi ja söögikohtadega kümnekonna km kaugusel. Täpsemaid juhiseid loe siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram