Poeletid on lookas kümnete erinevate leivasortide all, kuid Eestimaad on haaranud leivaküpsetamine.
Toiduteadlased on välja uurinud fermenteeritud toitude kasulikkuse inimese tervisele. Meie traditsioonilisel söögilaual on neid ohtrasti – juuretiseleib, kiisel, kali, hapukapsas jpm.
Miks on omatehtud koduleib oluliselt parem poeleivast?
Õpetame põhjalikult mida leivaküpsetamine endas hõlmab:
Osalejatel on võimalus erinevaid leivasorte maitsta ja võrrelda. Soovijad saavad ise ka taigent sõtkuda ning küpsetada oma väike leivapätsike. Iga osaleja saab lisaks retseptidele ja õpetussõnadele kaasa ka leivajuuretise, millega oma koduleiba küpsetada ning omaküpsetatud kuuma leiva. Räägime ka tüüpilistest vigadest, mida leivaküpsetamisel esineb ja vastame osalejate küsimustele.
Lisaks ülalmainitule on kursusel teemaks ka Eestimaised toidutraditsioonid ja tervislik toitumine laiemalt. Õpime lugema poeleibade silte.
Läbi viib: Harmoonikumi perenaised
Kursus kestab: 1- 1,5 tundi
Osalustasu: 30.- € saab tasuda kohapeal
Registreerimine
Palume oma osalussoovist teatada telefonil 53081188 või e-postiga aadressil info@harmoonikum.ee.
Firmapidu või sünnipäev Harmoonikumis
Korraldame meelsasti koduleiva küpsetamist tutvustavaid üritusi ka firmapidudel, sünnipäevadel, klubiõhtutel ja muude ürituste korral , nii Harmoonikumis kui väljasõidul.
Küsi pakkumist e-postiga aadressil info@harmoonikum.ee